Tradicinis vokiškas "Kölsch" stiliaus alus. Šviesus, lengvo kartumo, puikiai malšinantis troškulį alus. Puikiai tiks atsigaivinti karštą vasaros dieną!
Su šiuo rinkiniu Jūs pasigaminsite 23 litrus alaus.
Pradinis tankis (OG) – 1.052-1.055
Galutinis tankis (FG) – 1.010-1.013
Alkoholio koncentracija apie 5%
Spalva apie 8 EBC
Kartumas apie 20 IBU
Fermentacijos laikas apie 1-2 sav., brandinimo laikas iki 2-3 sav.
Rinkinį sudaro:
fermentuojamos medžiagos:
3,8 kg „Best Heidelberg“ salyklas;
0,8 kg "Best Kvietinis" salyklas;
0,8 kg "Best Vienna" salyklas;
0,1 kg "Best Rūgštinis" salyklas;
Apyniai:
40 g “Spalt Select” apynių (60 min. virimo);
20 g "Mittlefruh" apynių (5 min. virimo);
Mielės:
sausos alaus mielės LalBrew® Nottingham 11 g – 1 vnt.
Pastabos:
Rekomenduojama fermentacijos temperatūra 14-17 C. Neturint fermentacijos kontrolės, fermentaciją galima atlikti ir kambario temperatūroje. Taip pat rekomenduojama (bet nebūtina) po supilstymo į butelius ar statines brandinti alų 0-4 C temperatūroje bent 5 savaites.