Gaivus ir lengvas, vokiško lagero stiliaus alus. Subalansuotas vidutinis kartumas bei lengvas kūnas.
Su šiuo rinkiniu Jūs pasigaminsite 24 litrus alaus.
Pradinis tankis (OG) – 1.042-1.046
Galutinis tankis (FG) – 1.006-1.010
Alkoholio koncentracija apie 4.7%
Spalva apie 14 EBC
Kartumas apie 19 IBU
Fermentacijos laikas apie 2 sav., fermentacijos temp. 12-15 C.
Rinkinį sudaro:
Fermentuojamos medžiagos:
1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto "Savas alus" (60 min. virimo);
1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto "Savas alus" (60 min. virimo);
0,5 kg "Best Heidelberg salyklas;
0,15 kg "Best Caramel Hell" salyklas.
Apyniai:
25 g "Mittlefruh" apynių, 60 min. virimo;
20 g "Mittlefruh" apynių, 10 min. virimo.
Mielės:
sausos alaus mielės LalBrew® Diamond 11 g - 1 vnt.
Priedai:
Airiška kerpena 5 g, 15 min. virimo;
Mirkymo maišelis 1 vnt.
Bendro pobūdžio instrukcija, kaip išsivirti alaus naudojant misos ekstraktą.