Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

SutinkuUždaryti
0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

PDFSpausdintiEl.paštas
Porteris gardusis porteris – iš salyklo ekstraktų +

Gardus, kvapnus tamsusis porteris

Vieneto kaina (vnt.): 32,36 € 35,95 €
Aprašymas

Gardus, kvapnus tamsusis porteris. Gamyboje naudojami karamelinis, šokoladinis bei „Pale-ale“ salyklai ir kvapnių apynių puokštė suteikia alui malonų skonį, bei ypatingą aromatą.


Su šiuo rinkiniu Jūs pasigaminsite 20 litrų alaus.


Pradinis tankis (OG) apie 1.055

Galutinis tankis (FG) apie 1.016

Alkoholio koncentracija apie 5,3%

Spalva apie 54 EBC

Kartumas apie 29 IBU

Fermentacijos laikas apie 1 sav., brandinimo laikas 3-4 sav.


Rinkinį sudaro:


fermentuojamos medžiagos:

1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus“ (60 min. virimo);

1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus“ (15 min. virimo);

0,4 kg „Pale Ale“ salyklo (traiškytas, mirkyti prieš virimą);

0,3 kg karamelinio „Best Caramel Munich II“ salyklo (traiškytas, mirkyti prieš virimą);

0,3 kg skrudinto „Chocolate dehusked“ salyklo (traiškytas, mirkyti prieš virimą).


Apyniai:

10 g „Northern Brewer“ (60 min. virimo);

30 g „Cascade“ (30 min. virimo);

30 g „Saphir“ (5 min. virimo).


Įvairūs:

5 g airiškos kerpenos (15 min. virimo);

medžiaginis maišelis grūdų mirkymui – 1 vnt.


Mielės:

sausos alaus mielės LalBrew Windsor 11 gr – 1 vnt.


Bendro pobūdžio instrukcija, kaip išsivirti alaus naudojant misos ekstraktą.

Neseniai peržiūrėta