Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

SutinkuUždaryti
0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

PDFSpausdintiEl.paštas
"Helles" bavariško stiliaus lageras - iš salyklo ekstrakto

"Helles" bavariško stiliaus lageras

Vieneto kaina (vnt.): 33,51 € 37,23 €
Aprašymas

"Helles" bavariško stiliaus gaivus lageras. Šiam receptui naudojamas "BEST A-XL" salyklas suteiks alui aukso geltonumo spalvą, turtingą salyklinį skonį bei standžią putą.


Su šiuo rinkiniu Jūs pasigaminsite 24 litrus alaus.


Pradinis tankis (OG) – 1.042-1.046

Galutinis tankis (FG) – 1.008-1.012

Alkoholio koncentracija apie 4.5%

Spalva apie 9 EBC

Kartumas apie 21 IBU

Fermentacijos laikas apie 2 sav., fermentacijos temp. 10-20 C.

Norint fermentuoti žemoje temp. rekomenduotume dėti papildomą mielių pakelį, kurį rasite paspaudę šią nuorodą.

Geriausiam rezultatui pasiekti, rekomenduojame alų buteliuose brandinti 6-8 savaites.


Rinkinį sudaro:


Fermentuojamos medžiagos:

1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto "Savas alus" (60 min. virimo);

1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto "Savas alus" (60 min. virimo);

0,5 kg "Best A-XL salyklas;

0,25 kg "Best Caramel Hell" salyklas.


Apyniai:

30 g "Tradition" apynių, 60 min. virimo;
20 g "Tradition" apynių, 10 min. virimo;
20 g "Tettnanger" apynių 0 min. virimo.



Mielės:

sausos alaus mielės LalBrew® Nova Lager 11 g - 1 vnt.


Priedai:

Airiška kerpena 5 g,  15 min.  virimo;

Mirkymo maišelis 1 vnt.



Bendro pobūdžio instrukcija, kaip išsivirti alaus naudojant misos ekstraktą.

traiškytas

Neseniai peržiūrėta