Jūsų krepšelis yra tuščias
Krepšelis tuščias - PAPILDOM?
Paskambink! +370 638 28242
Paskambink! +370 638 28242
Jūsų krepšelis yra tuščias
Šiuo metu lankosi 1706 svečiai(-ių) ir 1 narys
„Erbslöh pH‐Senker“ pagrindas - subalansuotas maisto kokybės citrinų ir pieno rūgščių derinys.
„Erbslöh pH‐Senker“ pagrindas - subalansuotas maisto kokybės citrinų ir pieno rūgščių derinys. „Erbslöh pH ‐ Senker“ priedas apsaugo misą nuo bakterinių infekcijų. Taip išvengiama sumažėjusios išeigos ir kokybės praradimo. PH sumažėjimas neįtakoja grynaveislių mielių aktyvumo.
„Erbslöh pH‐Senker“ naudojimo tikslai yra šie:
* mentalo pH vertės sumažinimas iki pH 3,0 - 3,5;
* nepageidaujamų mikroorganizmų, tokių kaip acto, pieno ir sviesto rūgšties bakterijos, slopinimas (infekcijų prevencija);
* padeda švariai fermentacijai;
* pagerina pirminių žalliavų skonių ir puokščių atskleidimą.
Dozavimas 1-3 L/100 L mentalo, atsižvelgiant į pradinėje žaliavoje esantį rūgšties kiekį. Tikslinis pH diapazonas: 3,0-3,2. Nepraskiestas produktas gali būti dedamas tiesiogiai į mentalą maišant. Įsitikinkite, kad jis gerai įmaišytas.