0

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

PDFSpausdintiEl.paštas
Lallemand WildBrew™ Helveticus Pitch laktobakterijos 10 g

Lallemand WildBrew™ Helveticus Pitch - paruoštos naudojimui, aukšto efektyvumo ir labai išgrynintos laktobakterijos

Vieneto kaina (vnt.): 15,95 €
Prekės aprašymas

Lallemand WildBrew™ Helveticus Pitch yra paruoštos naudoti džiovintos bakterijos, Lactobacillus helveticus padermės, specialiai parinktos dėl savo gebėjimo gaminti įvairius rūgštaus alaus stilius. Palyginti su „WildBrew ™ Sour Pitch“, naujosios bakterijos aukštesnėje temperatūroje sukuria intensyvesnį citrusinių vaisių skonį. Be to, „WildBrew ™ Helveticus Pitch“ užtikrins neprilygstamą nuoseklumą, be didelių pastangų, užtikrins puikų našumą ir neprilygstamą grynumą pasirinkto rūgštaus alaus gaminimui.

pH range: 3-3.5
Fermentacijos temperatūra: 25 - 45°C
Dozavimas: 10 g/hl

* Greitas pH kritimas, kurį galima atlikti per 2 dienas (paprastai per 24–36 valandas).
* Didelė pieno rūgšties ir mažesnė acto gamyba. Aromatas ir skonis yra citrusinis ir intensyvaus vaisių skonio.
* Optimalus „WildBrew ™ Helveticus Pitch“ temperatūros diapazonas gaminant rūgštų alų yra nuo 38 ° C iki 45 ° C (100 ° F iki 113 ° F).
Fermentacijos greitis, fermentacijos laikas ir pH kritimas priklauso nuo užkrėtimo tankio, bakterijų apdorojimo, fermentacijos temperatūros ir misos maistinės kokybės.

Pirkėjų atsiliepimai
Pirkėjų atsiliepimai:

Ši prekė dar neturi atsiliepimų.
Prieš rašydami atsiliepimą turite prisijungti.

Prisijungti

Neseniai peržiūrėta