0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

PDFSpausdintiEl.paštas
"K.14 EITRHEIM" Kveik mielės, 5 g

Eitrheimo kveik kilęs iš Reidaro Eitrheimo iš Tokheimo, Norvegijos.

Vieneto kaina (vnt.): 8,96 € 9,95 €
Aprašymas

Kveik yra norvegiškos daugiakultūrės mielės, kurios tradiciškai buvo naudojamos ūkininkų alaus gamyboje ir perduodamos iš tėvo sūnui per daugelį kartų. Žinoma, kad jos fermentuoja neįtikėtinai greitai ir sukuria unikalų skonį bei aromatą.
Šios mielės pagamintos Norvegijoje ir yra tikros "Norsk Kveik".

Eitrheimo kveik kilęs iš Reidaro Eitrheimo iš Tokheimo, Norvegijos. Tokheimas yra netoli Oddos, pačiame Hardangerfjordo centre ir šalia Folgefonna nacionalinio parko. Mielės buvo perduodamos kartoms, o Reidaras gavo iš savo senelio. Eitrheimo kveik suteikia neįtikėtiną prinokusių kriaušių, slyvų, razinų, slyvų skonį ir medaus. Mielės yra labai universalios ir gali būti naudojamos įvairioms alaus rūšims, tokioms kaip IPA, Pale Ale, NEIPA, Stoutas, Porteris ir kt.

Ebbegarden gerai fermentuojasi nuo 18°C iki 42°C. Kuo aukštesnė fermentacijos temperatūra, tuo greitesnė fermentacija. Aukščiausioje temperatūroje galite tikėtis, kad alus išsifermentuos per 48 valandas. Kai vyksta fermentacija, jei tai daroma žemoje temperatūroje, galite tikėtis, kad fermentacijos laikas pailgės. Rekomenduojame vartotojams pridėti mielių maistinių medžiagų užtikrinti sveiką fermentaciją.

Skonyje ir aromate vaisinės natos, kurių pagrindinės savybės yra prinokusios kriaušės, slyvos/slyvos ir medus. Intensyvumas yra vidutinis esant aukštai fermentacijos temperatūrai, o žemesnėje temperatūroje jis bus ne toks intensyvus.

DOZAVIMAS 20 g/100 l
Supilkite mieles tiesiai į misą, paviršių pabarstydami mielėmis. Įsitikinkite, kad misos temperatūra yra aukštesnė nei 20°C (68°F). Fermentacijai žemesnėje nei 20°C (68°F) temperatūroje arba didelės gravitacijos atveju padidinkite dozavimą iki 40 g/100 l

Sandariai uždaryta pakuotė turi būti laikoma sausoje, žemesnėje nei 6°C (43°F) temperatūroje. Produktą galima transportuoti ir laikyti kambario temperatūroje iki 1 mėnesio. Atidarytus paketėlius reikia vėl užsandarinti, laikyti sausoje, žemesnėje nei 6°C temperatūroje ir sunaudoti per 3 dienas.

Atenuacija: aukšta.
Flokuliacija: žema.
Fermentacijos temp.: 18-42 C.
Alkoholio tolerancija: 12%.
Dozavimas: 20 g/hl

Pagaminta Norvegijoje
Galiojimo data nurodyta ant pakuotės

Neseniai peržiūrėta

"K.14 EITRHEIM" Kveik mielės, 5 g
-10%