Jūsų krepšelis yra tuščias
Paskambink! +370 638 28242
Šiuo metu lankosi 165 svečiai(-ių) ir 2 nariai(-ių)
Lietuviškos elio mielės!
Fermentacija: aukštutinė
Rekomenduojama fermentacijos temp.: 20(?)-37 C
Atenuacija: 75-85%
Flokuliacija: vidutinė/aukšta
Alkoholio tolerancija: apie 10%(?) ABV
Veislės ypatumai: pirma lietuviška komerciškai visiems prieinama veislė iš legendinio Aukštaitijos aludario p. Juliaus Simonaičio.
Rekomenduojami alaus stiliai: tradicinis lietuviškas kaimo alus, įvairūs eliai, IPA.
Mielės panašios į:
Nuotauka iš aludaryste.lt, ten pat galite paskaityti daugiau apie patį Aludarį.
Padauginta Lenkijoje, galiojimo laikas nurodytas ant buteliuko.