Jūsų krepšelis yra tuščias
Paskambink! +370 638 28242
Šiuo metu lankosi 2893 svečiai(-ių) ir 4 nariai(-ių)
Viršutinės fermentacijos elio mielės.
Viršutinės fermentacijos elio mielės. Puikiai tiksiančios įvairiems apyniuotiems alums. Vaisiniai esteriai esantys mielėse padės atskleisti salyklo charakterį.
Šios mielės puikiai tiks tiek angliškam, tiek amerikietiškam pale ale alui. Taip pat "Extra Special Bitter", bei "Golden ale" alaus rušims.
Atenuacija – aukšta.
Flokuliacija – aukšta.
Naudojimas: turinį tolygiai išbarstykite misos paviršiuje (maks. 23 l). Geriausia fermentuoti 18-23 laipsnių temperatūroje.
Saugojimas: laikyti šaldytuve.
Galiojimas nurodytas ant pakuotės.
Sudėtis: sausos mielės (mielės, emulsiklis E491)