Jūsų krepšelis yra tuščias
Krepšelis tuščias - PAPILDOM?
Paskambink! +370 638 28242
Paskambink! +370 638 28242
Jūsų krepšelis yra tuščias
Šiuo metu lankosi 777 svečiai(-ių) ir 9 nariai(-ių)
Lallemand WildBrew™ Sour Pitch - paruoštos naudojimui, aukšto efektyvumo ir labai išgrynintos laktobakterijos
Lallemand WildBrew™ Sour Pitch - paruoštos naudojimui, aukšto efektyvumo ir labai išgrynintos laktobakterijos, atrinktos dėl savo gebėjimo sėkmingai prisidėti prie įvairių stilių rūgštaus alaus (angl. Sour Beer) gamybos. WildBrew™ Sour Pitch sukuria subalansuotą citrusinių vaisių profilį būdinga tiek tradiciniams, tiek moderniems rūgštaus alaus stiliams.
WildBrew™ Sour Pitch pasižymi:
* greitas pH mažinimas, baigiamas per 2 dienas. Įprastai per 24-36 val.
* Stipri pienarūgšties gamyba vietoj prastos acto rūgšties gamybos.
* Aromatas ir skonis yra citrusinis, stipriai išreikštas, su kitų vaisių užuominomis.
Optimali darbinė temperatūra 30-40 C.
Dozavimas: 10 g/hl.
Ilgesnio saugojimo temp. +4 C.