Gardus, kvapnus tamsusis porteris. Gamyboje naudojami karamelinis, šokoladinis bei „Pale-ale“ salyklai ir kvapnių apynių puokštė suteikia alui malonų skonį, bei ypatingą aromatą.
Su šiuo rinkiniu Jūs pasigaminsite 20 litrų alaus.
Pradinis tankis (OG) apie 1.055
Galutinis tankis (FG) apie 1.014
Alkoholio koncentracija apie 5,4%
Spalva apie 52 EBC
Kartumas apie 29 IBU
Fermentacijos laikas apie 1 sav., brandinimo laikas 3-4 sav.
Rinkinį sudaro:
fermentuojamos medžiagos:
5 kg „Pale Ale“ salyklo;
0,3 kg karamelinio „Best Caramel Munich II“ salyklo;
0,3 kg skrudinto „Chocolate dehusked“ salyklo.
Apyniai:
10 g „Northern Brewer“ (60 min. virimo);
30 g „Cascade“ (30 min. virimo);
30 g „Saphir“ (5 min. virimo).
Įvairūs:
5 g airiškos kerpenos (15 min. virimo);
Mielės:
sausos alaus mielės LalBrew Windsor 11 g – 1 vnt.
Pastabos:
Salinti 67 C laipsnių temperatūroje.