Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

SutinkuUždaryti
0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

PDFSpausdintiEl.paštas
"WildBrew™ Philly Sour" laukinės mielės rūgščiam alui, 11 g

„WildBrew ™ Philly Sour“ gamina nedidelį kiekį pieno rūgšties kartu su alkoholiu vienoje paprastoje fermentacijos stadijoje.

Vieneto kaina (vnt.): 4,25 €
Aprašymas

„WildBrew ™ Philly Sour“ yra unikali Lachancea mielių rūšis, kurią iš gamtos atrinko Filadelfijos mokslų universitetas. „WildBrew ™ Philly Sour“ gamina nedidelį kiekį pieno rūgšties kartu su alkoholiu vienoje paprastoje fermentacijos stadijoje. Šios pirmosios „WildBrew ™“ serijos mielės yra puikus pasirinkimas naujoviškam, lengvai vartojamam rūgščiam alui su gaivinančiu rūgštingumu ir kaulavaisių natomis.

„WildBrew ™ Philly Sour“ pasižymi aukšta atenuacija, stipria flokuliacija ir gera puta aluje, yra idealios mielės tradiciniams stiliams, tokiems kaip „Berliner Weiss“, „Gose“, „American Lambic Style“, „American Wild Ales“, o jo atsparumas apyniams daro jį idealų „Sour IPA“ alui.

* flokuliacija: aukšta
* alkoholio tolerancija: 9% ABV
* fermentacijos temperatūra: 20 - 25 ° C
 * dozė: 1 g/l

Fermentacija, kuri gali būti baigta per 10 dienų.
Aromatas ir skonis: rūgštus, raudonas obuolys ir kaulavaisiai, juntamas persikas.

Galiojimas nurodytas ant pakuotės.

Sudėtis: mielės, emulsiklis (E491).

Gamintojas: Lallemand Gmbh, Austrija.

Platintojas: UAB "Savas Alus", Antakalnio g. 83-1A.

Neseniai peržiūrėta