0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

There are no products in your cart

Categories

PDFPrintE-mail
Sausos alaus mielės SAFBREW BE-256 11.5 gr

Viršutinės fermentacijos mielės rekomenduojamos darant "Abbey" (vienuolių) tipo alų.

Price per Unit (vnt.): 3,75 €
Product Description

Viršutinės fermentacijos mielės rekomenduojamos darant "Abbey" (vienuolių) tipo alų, pasižymintį didesniu alkoholio tūriu. Šios mielės dirba labai greitai ir gamina subtilius, gerai subalansuotus aromatus. Taip pat tinka naudoti antrinei fermentacijai buteliuose.

Sedimentacija: didelė
Galutinis tankumas: didelis
Fermentacijos temperatūra – 15 - 25°C.
Dozavimas:
Pirminės fermentacijos metu 5-8 g/10 L.
Antrinės fermentacijos metu brandinimui buteliuose 2,5-5 g/100 L

Neseniai peržiūrėta