0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

There are no products in your cart

Categories

PDFPrintE-mail
Pektino enzimai "VINOFERM Zymex"

Pektino enzimai naudojami vyno ar vaisių sulčių turinčių daug pektino gamyboje

Price: 3,95 €
Please select an item
Product Description

Pektino enzimai naudojami vyno ar vaisių sulčių turinčių daug pektino gamyboje. Suskaido pektinus esančius vaisiuose, padidina sulčių išeigą, skaidrumą.

Dozavimas: 4-8 g/10 kg vaisių sumaišyti ir palikti 12 val., kai mentalo temperatūra 20 C. Mažėjant temperatūrai kas kiekvieną 7 C sumažėjimą kompensuojame padvigubindami pektino enzimo kiekį. Taip pat galima dvigubai trumpinti kontaktavimo laiką dvigubinant enzimo kiekį.
Įvairių medžiagų dėjimo eiliškumas yra svarbus. Pektino enzimus visada dėkite bent 12 val. prieš dėdami bentonitą.

Neseniai peržiūrėta