„Lalvin QA23“ yra puikus pasirinkimas tokiems vyno stiliams kaip „Chardonnay“, „Sauvignon Blanc“, „Sémillon“, „Chardonel“ ir „Gewürstraminer“.
• Mažas maistinių medžiagų poreikis
• Mažas deguonies poreikis
• Sugeba fermentuoti sultis žemoje temperatūroje (15 ° C / 59 ° F) iki sausumo.
• Puikus tiolio keitiklis
• Žymios papildomos mielės, skirtos pasifloros vaisių charakteriui išryškinti Sauvignon Blancs vyne
• Augimo metu gamina daug beta-gliukozidazės fermento, todėl aromatinėse veislėse išsiskiria surišti terpenai
• Fermentacijos temperatūra: nuo 15 ° C iki 32 ° C
• Greita fermentacija
• Tolerancija alkoholiui: 16%
Saccharomyces cerevisiae bayanus
5 g pakuotė
dozė 5 g užteks 20 l.
KAIP NAUDOTI:
1. Rehidruokite mieles 10 kartų didesniame vandens kiekyje (temperatūra nuo 35 ° iki 40 ° C).
2. Švelniai maišykite, kad ištirptų, ir palaukite 20 minučių.
3. Įpilkite į misą. Temperatūros skirtumas tarp misos ir rehidratacijos terpės niekada neturėtų būti didesnis nei 10 °C.
4. Bendra rehidratacijos trukmė neturi viršyti 45 minučių.
5. Visada rehidratuokite mieles švariame inde.
6. Nepatartina rehidruoti misoje.