Prekių katalogas

  • "Helles" bavariško stiliaus lageras - iš salyklo

    21.90 
    Šią prekę turime sandėlyje.
  • "Helles" bavariško stiliaus gaivus lageras. Šiam receptui naudojamas "BEST A-XL" salyklas suteiks alui aukso geltonumo spalvą, turtingą salyklinį skonį bei standžią putą.

     

    Su šiuo rinkiniu Jūs pasigaminsite 24 litrus alaus.

     

    Pradinis tankis (OG) – 1.042-1.046

    Galutinis tankis (FG) – 1.008-1.012

    Alkoholio koncentracija apie 4.5%

    Spalva apie 9 EBC

    Kartumas apie 21 IBU

    Fermentacijos laikas apie 2 sav., fermentacijos temp. 10-20 C.

    Norint fermentuoti žemoje temp. rekomenduotume dėti papildomą mielių pakelį, kurį rasite paspaudę šią nuorodą.

    Geriausiam rezultatui pasiekti, rekomenduojame alų buteliuose brandinti 6-8 savaites.

     

    Rinkinį sudaro:

     

    Fermentuojamos medžiagos:

    4,8 kg "Best A-XL salyklas;

    0,25 kg "Best Caramel Hell" salyklas.

     

    Apyniai:

    30 g "Tradition" apynių, 60 min. virimo;
    20 g "Tradition" apynių, 10 min. virimo;
    20 g "Tettnanger" apynių 0 min. virimo.

     

     

    Mielės:

    sausos alaus mielės LalBrew® Nova Lager 11 g - 1 vnt.

     

    Priedai:

    Airiška kerpena 5 g,  15 min.  virimo.

     

     

    Salinimo temperatūra:

    65C - 60 min.