Prekių katalogas

  • "WildBrew™ Philly Sour" laukinės mielės rūgščiam alui, 11 g

  • „WildBrew ™ Philly Sour“ yra unikali Lachancea mielių rūšis, kurią iš gamtos atrinko Filadelfijos mokslų universitetas. „WildBrew ™ Philly Sour“ gamina nedidelį kiekį pieno rūgšties kartu su alkoholiu vienoje paprastoje fermentacijos stadijoje. Šios pirmosios „WildBrew ™“ serijos mielės yra puikus pasirinkimas naujoviškam, lengvai vartojamam rūgščiam alui su gaivinančiu rūgštingumu ir kaulavaisių natomis.

    „WildBrew ™ Philly Sour“ pasižymi aukšta atenuacija, stipria flokuliacija ir gera puta aluje, yra idealios mielės tradiciniams stiliams, tokiems kaip „Berliner Weiss“, „Gose“, „American Lambic Style“, „American Wild Ales“, o jo atsparumas apyniams daro jį idealų „Sour IPA“ alui.

    * flokuliacija: aukšta
    * alkoholio tolerancija: 9% ABV
    * fermentacijos temperatūra: 20 - 25 ° C
     * dozė: 1 g/l

    Fermentacija, kuri gali būti baigta per 10 dienų.
    Aromatas ir skonis: rūgštus, raudonas obuolys ir kaulavaisiai, juntamas persikas.

    Galiojimas nurodytas ant pakuotės.

    Sudėtis: mielės, emulsiklis (E491).

    Gamintojas: Lallemand Gmbh, Austrija.

    Platintojas: UAB "Savas Alus", Antakalnio g. 83-1A.