Prekių katalogas

  • Vokiškas "Kölsch" stiliaus alus - iš salyklo ekstrakto +

  • Tradicinis vokiškas "Kölsch" stiliaus alus. Šviesus, lengvo kartumo, puikiai malšinantis troškulį alus. Puikiai tiks atsigaivinti karštą vasaros dieną!

     

    GAMINIMO INSTRUKCIJA LIETUVIŲ KALBA.

     

     

    Su šiuo rinkiniu Jūs pasigaminsite 23 litrus alaus.

     

    Pradinis tankis (OG) – 1.050-1.055

    Galutinis tankis (FG) – 1.012-1.015

    Alkoholio koncentracija apie 5%

    Spalva apie 15 EBC

    Kartumas apie 20 IBU

    Fermentacijos laikas apie 1-2 sav., brandinimo laikas iki 2-3 sav.

     

    Rinkinį sudaro:

     

    fermentuojamos medžiagos:

    1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus“ (60 min. virimo);

    1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus Kvietinis“ (60 min. virimo);

    1 kg "Best Vienna" salyklas (traiškytas, mirkyti prieš virimą);

    0,1 kg "Best Rūgštinis“ (traiškytas, mirkyti prieš virimą);

     

    Apyniai:

    40 g „Spalt Select“ apynių (60 min. virimo);

    20 g "Mittlefruh" (5min. virimo);

     

    Įvairūs:

    medžiaginis maišelis grūdų mirkymui – 1 vnt.

     

    Mielės:

    sausos alaus mielės LalBrew® NovaLager 11g – 1 vnt.

     

    Pastabos:

    Rekomenduojama fermentacijos temperatūra 14-17 C. Neturint fermentacijos kontrolės, fermentaciją galima atlikti ir kambario temperatūroje. Taip pat rekomenduojama (bet nebūtina) po supilstymo į butelius ar statines brandinti alų 0-4 C temperatūroje bent 5 savaites.

     

    traiškytas