Prekių katalogas

  • Vokiškas "Kölsch" stiliaus alus - iš salyklo

    21.23 
    Šią prekę turime sandėlyje.
  • Tradicinis vokiškas "Kölsch" stiliaus alus. Šviesus, lengvo kartumo, puikiai malšinantis troškulį alus. Puikiai tiks atsigaivinti karštą vasaros dieną!


    Su šiuo rinkiniu Jūs pasigaminsite 23 litrus alaus.


    Pradinis tankis (OG) – 1.052-1.055

    Galutinis tankis (FG) – 1.010-1.013

    Alkoholio koncentracija apie 5%

    Spalva apie 8 EBC

    Kartumas apie 20 IBU

    Fermentacijos laikas apie 1-2 sav., brandinimo laikas iki 2-3 sav.


    Rinkinį sudaro:


    fermentuojamos medžiagos:

    3,8 kg „Best Heidelberg“ salyklas;

    0,8 kg  "Best Kvietinis" salyklas;

    0,8 kg "Best Vienna" salyklas;

    0,1 kg "Best Rūgštinis" salyklas;


    Apyniai:

    40 g “Spalt Select” apynių (60 min. virimo);

    20 g "Mittlefruh" apynių (5 min. virimo);


    Mielės:

    sausos alaus mielės LalBrew® NovaLager 11 g – 1 vnt.


    Pastabos:

    Rekomenduojama fermentacijos temperatūra 14-17 C. Neturint fermentacijos kontrolės, fermentaciją galima atlikti ir kambario temperatūroje. Taip pat rekomenduojama (bet nebūtina) po supilstymo į butelius ar statines brandinti alų 0-4 C temperatūroje bent 5 savaites.