SS Distiller's fermentas gliukoamilazė, 12 g
2.50 €Šią prekę turime sandėlyje.-
Gliukoamilazės fermentas, išgautas iš grybų, skirtas "karpyti" dekstrinų grandines įvairiose krakmolo terpėse, kad gauti lengvai fermentuojamus cukrus. Gliukoamilazė naudojama arba po salinimo, arba dedama kartu su mielėmis, kad fermentacijos metu vyktų sacharifikacija.
Rekomendacijos naudojimui: pridėti šį fermentą į skystą krakmolo masę arba salyklo mentalą, kai temperatūra nukrinta žemiau 65 C. Gerai išmaišyti, uždengti (arba nuolat palaikyti 50-60 C temp.) ir palikti 1 val. pastovėti prieš ataušinant iki fermentacijai reikiamos temp.
Kitas galimas naudojimo būdas - įdėti į mentalą/misą kartu su mielėmis ir fermentuoti optimalioje 30-35 C temp.Šio kiekio užtenka 10 kg skysto krakmolo (grūdai, bulvės ir pan.), arba 25 L fermentacijos talpai.
Veikimo temperatūra 30-65 C (optimali 50-60 C)
Paslaugos teikimo sąlygos:
- Prekės pristatomos nurodytu adresu per 1-3 d. d. nuo užsakymo patvirtinimo;
- Prekių pristatymas vykdomas darbo dienomis (I-V), 08:00 – 18:00 val.;
- Dieną prieš prekės pristatymą informuojama sms žinute apie prekės išsiuntimą, statuso pasikeitimą;
- Pristatymo dieną apie siuntos pristatymo laiką 1 val. tikslumu informuojama SMS žinute;
- Pristatymo kaina priklauso nuo prekės svorio.
Išbandei? Būk pirmas ir įvertink - padėk kitiems apsispręsti.Rašyti atsiliepimą
