Sausos alaus mielės SAFLAGER S-23 11.5 gr
5.25 €Šią prekę turime sandėlyje.-
Pirmosios tikros sausos Saccharomyces Carlsbergensis „lager“ ir „pilsner“ alui. Pastebimi švelnūs vaisiniai ir esterių pustoniai. Taip pat tinkami stipresniam alui iki 22°.
Sedimentacija: aukšta
Galutinis tankumas: vidutinis
Fermentacijos temperatūra – 9 - 15°C (ideali - 12°C)
Dozavimas: 11,5 g /20 - 30 l – jei misos fermentaciją pradedate kambario temperatūroje, dvigubai tiek – jei fermentacija pradedama 9 - 15 °C.Paslaugos teikimo sąlygos:
- Prekės pristatomos nurodytu adresu per 1-3 d. d. nuo užsakymo patvirtinimo;
- Prekių pristatymas vykdomas darbo dienomis (I-V), 08:00 – 18:00 val.;
- Dieną prieš prekės pristatymą informuojama sms žinute apie prekės išsiuntimą, statuso pasikeitimą;
- Pristatymo dieną apie siuntos pristatymo laiką 1 val. tikslumu informuojama SMS žinute;
- Pristatymo kaina priklauso nuo prekės svorio.
Išbandei? Būk pirmas ir įvertink - padėk kitiems apsispręsti.Rašyti atsiliepimą
