Prekių katalogas

  • Porteris gardusis porteris – iš salyklo ekstraktų +

  • Gardus, kvapnus tamsusis porteris. Gamyboje naudojami karamelinis, šokoladinis bei „Pale-ale“ salyklai ir kvapnių apynių puokštė suteikia alui malonų skonį, bei ypatingą aromatą.

     

    GAMINIMO INSTRUKCIJA LIETUVIŲ KALBA.

     

    Su šiuo rinkiniu Jūs pasigaminsite 20 litrų alaus.

     

    Pradinis tankis (OG) apie 1.055

    Galutinis tankis (FG) apie 1.016

    Alkoholio koncentracija apie 5,3%

    Spalva apie 54 EBC

    Kartumas apie 29 IBU

    Fermentacijos laikas apie 1 sav., brandinimo laikas 3-4 sav.

     

    Rinkinį sudaro:

     

    fermentuojamos medžiagos:

    1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus“ (60 min. virimo);

    1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus“ (15 min. virimo);

    0,4 kg „Pale Ale“ salyklo (traiškytas, mirkyti prieš virimą);

    0,3 kg karamelinio „Best Caramel Munich II“ salyklo (traiškytas, mirkyti prieš virimą);

    0,3 kg skrudinto „Chocolate dehusked“ salyklo (traiškytas, mirkyti prieš virimą).

     

    Apyniai:

    10 g „Northern Brewer“ (60 min. virimo);

    30 g „Cascade“ (30 min. virimo);

    30 g „Saphir“ (5 min. virimo).

     

    Įvairūs:

    5 g airiškos kerpenos (15 min. virimo);

    medžiaginis maišelis grūdų mirkymui – 1 vnt.

     

    Mielės:

    sausos alaus mielės LalBrew Windsor 11 gr – 1 vnt.