Prekių katalogas

  • Porteris gardusis porteris – iš salyklo

    23.07 
    Šią prekę turime sandėlyje.
  • Gardus, kvapnus tamsusis porteris. Gamyboje naudojami karamelinis, šokoladinis bei „Pale-ale“ salyklai ir kvapnių apynių puokštė suteikia alui malonų skonį, bei ypatingą aromatą.


    Su šiuo rinkiniu Jūs pasigaminsite 20 litrų alaus.


    Pradinis tankis (OG) apie 1.055

    Galutinis tankis (FG) apie 1.016

    Alkoholio koncentracija apie 5,3%

    Spalva apie 52 EBC

    Kartumas apie 29 IBU

    Fermentacijos laikas apie 1 sav., brandinimo laikas 3-4 sav.


    Rinkinį sudaro:


    fermentuojamos medžiagos:

    5 kg „Pale Ale“ salyklo;

    0,3 kg karamelinio „Best Caramel Munich II“ salyklo;

    0,3 kg skrudinto „Chocolate dehusked“ salyklo.


    Apyniai:

    10 g „Northern Brewer“ (60 min. virimo);

    30 g „Cascade“ (30 min. virimo);

    30 g „Saphir“ (5 min. virimo).


    Įvairūs:

    5 g airiškos kerpenos (15 min. virimo);



    Mielės:

    sausos alaus mielės LalBrew Windsor 11 g – 1 vnt.


    Pastabos:


    Salinti 67 C laipsnių temperatūroje.