-
Pektino enzimai naudojami vyno ar vaisių sulčių turinčių daug pektino gamyboje. Suskaido pektinus esančius vaisiuose, padidina sulčių išeigą, skaidrumą.
Dozavimas: 4-8 g/10 kg vaisių sumaišyti ir palikti 12 val., kai mentalo temperatūra 20 C. Mažėjant temperatūrai kas kiekvieną 7 C sumažėjimą kompensuojame padvigubindami pektino enzimo kiekį. Taip pat galima dvigubai trumpinti kontaktavimo laiką dvigubinant enzimo kiekį.
Įvairių medžiagų dėjimo eiliškumas yra svarbus. Pektino enzimus visada dėkite bent 12 val. prieš dėdami bentonitą.Paslaugos teikimo sąlygos:
- Prekės pristatomos nurodytu adresu per 1-3 d. d. nuo užsakymo patvirtinimo;
- Prekių pristatymas vykdomas darbo dienomis (I-V), 08:00 – 18:00 val.;
- Dieną prieš prekės pristatymą informuojama sms žinute apie prekės išsiuntimą, statuso pasikeitimą;
- Pristatymo dieną apie siuntos pristatymo laiką 1 val. tikslumu informuojama SMS žinute;
- Pristatymo kaina priklauso nuo prekės svorio.
Išbandei? Būk pirmas ir įvertink - padėk kitiems apsispręsti.Rašyti atsiliepimą
