Oenoferm CHAMP, 500 g
31.46 €Šią prekę turime sandėlyje.-
Šampanės regione atrinktos Bayanus padermės mielės, skirtos putojančio ir kitokio vyno gamybai.
Ypač tinka tradicinei aukštos kokybės vynų fermentacijai, dalinai atliekamai buteliuose. Suteikia subtilių, vaisinių putojančių vynų komponentų su subtiliomis brioche ir riešutų natomis.Alkoholio tolerancija 16,0 tūrio proc.
Fermentacijos temperatūra 14 – 26 °C.
Įtaka MLF: slopinama.
Azoto poreikis: Vidutinis.
Naudojimo sritis: tradicinis šampano metodo aukščiausios kokybės putojančių vynų, tinkančių ilgai laikyti ant mielių, gamyba. Taip pat tinka ir kitiems vynams, sustojusiai fermentacijai atnaujinti.
Aromato profilis: Juodųjų serbentų ir šokolado natos.
Ypatumai
Greita fermentacijos pradžia
Greita ir nuosekli fermentacija
Labai mažas antrinės fermentacijos produktų susidarymas
Dozavimas 20 – 40 g/100 LPagaminta EU. Galiojimo laikas nurodytas ant pakuotės. Sudėtis: mielės, emulsiklis E491.
Paslaugos teikimo sąlygos:
- Prekės pristatomos nurodytu adresu per 1-3 d. d. nuo užsakymo patvirtinimo;
- Prekių pristatymas vykdomas darbo dienomis (I-V), 08:00 – 18:00 val.;
- Dieną prieš prekės pristatymą informuojama sms žinute apie prekės išsiuntimą, statuso pasikeitimą;
- Pristatymo dieną apie siuntos pristatymo laiką 1 val. tikslumu informuojama SMS žinute;
- Pristatymo kaina priklauso nuo prekės svorio.
Išbandei? Būk pirmas ir įvertink - padėk kitiems apsispręsti.Rašyti atsiliepimą
