-
Populiariausias nurūgštintojas! Pagamintas iš ypač gryno kalcio karbonato. Dozavimas: 6,5 g/10 l mažina 1 g/litre rūgštingumą. Taip pat nusodina oksalo rūgštį rabarbarų sultyse: Dozavimas: 2 g / l rabarbarų sulčių.
Kada ir kaip naudoti nurūgtintoją?
Nurūgšinimą geriausia atlikti kuo ankstyvesnėje gamybos fazėje. Kalcio karbonatas yra dažniausiai naudojamas nurūgštintojas. Nurūgštinant susidaro daug putų. Todėl turėtumėte naudoti pakankamai erdvų indą. Pridėkite reikiamą kiekį nurūgštintojo į misą, maišykite keletą minučių ir palikite nusistovėti. Po kurio laiko dar kartą išmaišykite ir dar kartą palikite nusistovėti. Pakartokite tai kelis kartus, kol nebeišsiskirs CO2 (nebeburbuliuos). Tada viską palikite dar 12-24 valandų pastovėti ir po to sifono pagalba atskirkite misą/vyną, paliekdami baltą nuosėdų sluoksnį ant dugno.Paslaugos teikimo sąlygos:
- Prekės pristatomos nurodytu adresu per 1-3 d. d. nuo užsakymo patvirtinimo;
- Prekių pristatymas vykdomas darbo dienomis (I-V), 08:00 – 18:00 val.;
- Dieną prieš prekės pristatymą informuojama sms žinute apie prekės išsiuntimą, statuso pasikeitimą;
- Pristatymo dieną apie siuntos pristatymo laiką 1 val. tikslumu informuojama SMS žinute;
- Pristatymo kaina priklauso nuo prekės svorio.
Išbandei? Būk pirmas ir įvertink - padėk kitiems apsispręsti.Rašyti atsiliepimą
