Prekių katalogas

  • New England IPA - iš salyklo ekstrakto +

  • Lengvai drumstas, ūkanotas, auksinio atspalvio. Tikras egzotinių vaisių aromatų pliūpsnis!

     

    GAMINIMO INSTRUKCIJA LIETUVIŲ KALBA.

     

    Su šiuo rinkiniu Jūs pasigaminsite 24 litrus alaus.

     

    Pradinis tankis (OG) – 1.050-1.055

    Galutinis tankis (FG) – 1.010-1.012

    Alkoholio koncentracija apie 5.3%

    Spalva apie 14 EBC

    Kartumas apie 32 IBU

    Fermentacijos laikas apie 2 sav., fermentacijos temp. 18-22 C, brandinimo laikas 1-2 mėn.

     

    Rinkinį sudaro:

     

    Fermentuojamos medžiagos:

    1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus“ (60 min. virimo);

    1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus“ (60 min. virimo);

    0,5 kg "Best Caramel Pils" salyklas (traiškytas,mirkyti prieš virimą);

    0,25 kg "Best Oat Malt“ salyklas (traiškytas, mirkyti prieš virimą);

    0,5 kg Avižų dribsniai (mirkyti prieš virimą).

     

    Apyniai:

     

    15 g "Nugget" apynių (60 min. virimo);

    30 g "Simcoe" apynių (5 min. virimo);

    100 g "Citra" apynių (SAUSAS APYNIAVIMAS PO 4 DIENŲ);

    100 g "Mosaic" apynių (SAUSAS APYNIAVIMAS PO 4 DIENŲ);

     

     

    Įvairūs:

    medžiaginis maišelis grūdų mirkymui – 1 vnt.

     

    Mielės:

    sausos alaus mielės LalBrew® New England IPA 11g – 1 vnt.

     

    traiškytas