Prekių katalogas

  • Miuncheno kvietinis - iš salyklo ekstrakto +

  • Tradicinis vokiškas kvietinis alus, toks kokį ragauja dažnas miunchenietis.

     

    GAMINIMO INSTRUKCIJA LIETUVIŲ KALBA.

     

    Su šiuo rinkiniu Jūs pasigaminsite 22 litrus alaus.

     

    Pradinis tankis (OG) – 1.048-1.050

    Galutinis tankis (FG) – 1.010-1.012

    Alkoholio koncentracija apie 4,9%

    Spalva apie 15 EBC

    Kartumas apie 11 IBU

    Fermentacijos laikas apie 1 sav., brandinimo laikas iki 1 sav.

     

    Rinkinį sudaro:

     

    fermentuojamos medžiagos:

    1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus Kvietinis“ (60 min. virimo);

    1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus Kvietinis“ (15 min. virimo);

    0.5 kg miežių salyklas „Best Pilsen“ (traiškytas, mirkyti prieš virimą);

    0,5 kg  kvietinis salyklas „Best Kvietinis“ (traiškytas, mirkyti prieš virimą).

     

    Apyniai:

    15 g „Saphir“ apynių (60 min. virimo);

    10 g „Saphir“ apynių (15 min. virimo).

     

    Įvairūs:

    medžiaginis maišelis grūdų mirkymui – 1 vnt.

     

    Mielės:

    sausos alaus mielės Lallemand Danstar Munich Classic 12g – 1 vnt.

     

    traiškytas