"Malocid" malolaktinės bakterijos 25 g tinka 50 l
11.95 €Šią prekę turime sandėlyje.-
Bakterijos malolaktinei fermentacijai. Sudėtyje didelė koncentracija Leuconostic Oenos bakterijų, kurios obuolių rūgštį paverčia vyno rūgštimi. Tai sumažina rūgštingumą, sušvelnina skonį ir padidina vyno stabilumą. Ši technologija naudojama profesionalių vyndarių labai seniai, o dabar prieinama ir namų vyndariams.
Dozavimas 5 g/10 L vyno. Pridėti į vyną bet kada nuo fermentacijos pradžios, bet dar neatlikus galutinio skaidrinimo, jokio papildomo sulfitavimo.
Keletas pastabų apie malolaktinę fermentaciją: malolaktinė fermentacija prasideda, kai likutinio cukraus vyne likę ne daugiau kaip 4 g/L. Laisvo SO2 turi būti ne daugiau kaip 10 mg/L, o bendro SO2 ne daugiau kaip 30 mg/L. pH reikšmė turi būti ne daugiau kaip 3.1, o alkoholio koncentracija ne didesnė kaip 13%. Temperatūra turi būti 17 C ar daugiau.
Nuolat pamaišant per 30 min. ištirpinkite pakelio turinį 300 ml vandens 25 C ir pridėkite į vyną.
Paslaugos teikimo sąlygos:
- Prekės pristatomos nurodytu adresu per 1-3 d. d. nuo užsakymo patvirtinimo;
- Prekių pristatymas vykdomas darbo dienomis (I-V), 08:00 – 18:00 val.;
- Dieną prieš prekės pristatymą informuojama sms žinute apie prekės išsiuntimą, statuso pasikeitimą;
- Pristatymo dieną apie siuntos pristatymo laiką 1 val. tikslumu informuojama SMS žinute;
- Pristatymo kaina priklauso nuo prekės svorio.
Išbandei? Būk pirmas ir įvertink - padėk kitiems apsispręsti.Rašyti atsiliepimą
