Prekių katalogas

  • Sidro mielės, pasižyminčios stipriu esterio išskyrimu ir priduodančios nuostabiai stipraus vaisių skonio. Su šiomis mielėmis pagaminsite ypatingai gaivų, skoningą ir aromatingą sidrą. Tinka visoms sidro rūšims.

    Atenuacija – aukšta.

    Flokuliacija aukšta.

    Alkoholio tolerancija - iki 17,5% ABV.

    Naudojimas: turinį tolygiai išbarstykite misos paviršiuje (maks. 23 l). Geriausia fermentuoti 18-24 laipsnių temperatūroje.

    Sudėtis: sausos mielės (mielės, emulsiklis E491), dekstrozė, magnio sulfatai, vitaminai, mineralai.

    Saugojimas: laikyti šaldytuve.

    Galiojimas nurodytas ant pakuotės.

    Sudėtis: sausos mielės (mielės, emulsiklis E491)