Prekių katalogas

  • LALVIN QA23, sausos mielės, 5 g

  • „Lalvin QA23“ yra puikus pasirinkimas tokiems vyno stiliams kaip „Chardonnay“, „Sauvignon Blanc“, „Sémillon“, „Chardonel“ ir „Gewürstraminer“.

    • Mažas maistinių medžiagų poreikis
    • Mažas deguonies poreikis
    • Sugeba fermentuoti sultis žemoje temperatūroje (15 ° C / 59 ° F) iki sausumo.
    • Puikus tiolio keitiklis
    • Žymios papildomos mielės, skirtos pasifloros vaisių charakteriui išryškinti Sauvignon Blancs vyne
    • Augimo metu gamina daug beta-gliukozidazės fermento, todėl aromatinėse veislėse išsiskiria surišti terpenai
    • Fermentacijos temperatūra: nuo 15 ° C iki 32 ° C
    • Greita fermentacija
    • Tolerancija alkoholiui: 16%

    Saccharomyces cerevisiae bayanus
    5 g pakuotė
    dozė 5 g užteks 20 l.

    KAIP NAUDOTI:

    1. Rehidruokite mieles 10 kartų didesniame vandens kiekyje (temperatūra nuo 35 ° iki 40 ° C).
    2. Švelniai maišykite, kad ištirptų, ir palaukite 20 minučių.
    3. Įpilkite į misą. Temperatūros skirtumas tarp misos ir rehidratacijos terpės niekada neturėtų būti didesnis nei 10 °C.
    4. Bendra rehidratacijos trukmė neturi viršyti 45 minučių.
    5. Visada rehidratuokite mieles švariame inde.
    6. Nepatartina rehidruoti misoje.