Prekių katalogas

  • Klasikinis stautas "Irish stout" - iš salyklo ekstrakto +

  • Klasikinis airiškas stautas. Tamsus, sausas, vidutinio kartumo juodas alus. Stipriai skrudintas miežių salyklas bei angliški tradiciniai apyniai puikiai pabrėžia šio stiliaus charakterį.

     

    GAMINIMO INSTRUKCIJA LIETUVIŲ KALBA.

     

    Su šiuo rinkiniu Jūs pasigaminsite 24 litrus alaus.

     

    Pradinis tankis (OG) – 1.047-1.050

    Galutinis tankis (FG) – 1.009-1.012

    Alkoholio koncentracija apie 5%

    Spalva apie 73 EBC

    Kartumas apie 25 IBU

    Fermentacijos laikas apie 1-2 sav., brandinimo laikas iki 2-4 sav.

     

    Rinkinį sudaro:

     

    fermentuojamos medžiagos:

    1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus“ (60 min. virimo);

    1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus“ (60 min. virimo);

    0,4 kg "Best Pale ale" salyklas (traiškytas, mirkyti prieš virimą);

    0,55 kg "Best Skrudinti miežiai“ (traiškytas, mirkyti prieš virimą);

    0,55 kg "Miežiniai dribsniai" (mirkyti prieš virimą);

     

    Apyniai:

    45 g „East Kent Golding“ apynių (60 min. virimo);

     

    Įvairūs:

    medžiaginis maišelis grūdų mirkymui – 1 vnt.

     

    Mielės:

    sausos alaus mielės LalBrew® Bry-97 11g – 1 vnt.

     

    traiškytas