Prekių katalogas

  • Autorius: John J. Palmer
    Kalba: Anglų
    Leidėjas: Aludarių asociacija
    608 puslapiai

    Visiškai peržiūrėta ir atnaujinta! „How To Brew“ yra pilnas kokybiško alaus gaminimo namuose vadovas. Nesvarbu, ar norite paprastų, tikslių instrukcijų, kaip gaminti pirmąjį alų, ar esate patyręs naminis aludaris, gaminantis visų grūdų salyklinį alų, ši knyga turi ką nors jums.

    Šiame ketvirtajame leidime yra:


    - penki nauji skyriai, apimantys salyklą, stipraus alaus, vaisių ir rūgštaus alaus gaminimą; ir vandens pritaikymą pagal stilių;
    - daugiau dėmesio skiriama "penkiems svarbiausiems prioritetams";
    - papildoma informacija apie alaus rinkinių naudojimą;
    - nuodugniai persvarstyti skyriai apie salinimą ir tekinimą;
    - išsamesnė informacija apie „brew in-a-bag“ metodą;
    - išplėstos ir atnaujintos diagramos, grafikai, lygtys ir vaizdai;
    - ir daug daugiau!