Prekių katalogas

  • "Gražus sezonas" belgiškas "saison" alus - iš salyklo ekstrakto

  • Gaivus, vasariškas belgiško stiliaus alus. Jei norėtumėte lengvesnio alaus gaminkite 25 litrus.

     

    GAMINIMO INSTRUKCIJA LIETUVIŲ KALBA.

     

    Su šiuo rinkiniu Jūs pasigaminsite 22-25 litrus alaus.

     

    Pradinis tankis (OG) – 1.050-1.046

    Galutinis tankis (FG) – 1.006-1.005

    Alkoholio koncentracija apie 5,7-4,8%

    Spalva apie 16 EBC

    Kartumas apie 18 IBU

    Fermentacijos laikas apie 2 sav., fermentacijos temp. 17-24 C.

     

    Rinkinį sudaro:

     

    Fermentuojamos medžiagos:

    1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus“ (60 min. virimo);

    1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus“ (60 min. virimo);

    0,5 kg "Best Vienna Malt" salyklas;

    0,3 kg "Best Kvietinis" salyklas;

    0,06 kg "Best Caramel Munich I" salyklas.

     

    Apyniai:

    20 g "Cascade" apynių, 30 min. virimo;
    20 g "Cascade" apynių, 5 min. virimo.

     

    Įvairūs:

    medžiaginis maišelis grūdų mirkymui – 1 vnt.

     

    Mielės:

     

    sausos alaus mielės LalBrew® Farmhouse 11 g - 1 vnt.

     

    traiškytas