Prekių katalogas

  • Skonyje dominuoja sodrus ir pilnas salyklo saldumas, tačiau užbaigimas vidutiniškai sausas. Su salyklu puikiai derinami kompleksiniai salyklo, alkoholio ir džiovintų vaisių skoniai.

     

    GAMINIMO INSTRUKCIJA LIETUVIŲ KALBA.



    Į rinkinį įeina apyniuotas skystas salyklo ekstraktas ir mielės.

    Šis alaus rinkinys supakuotas į naujausios technologijos, tvirtą, folija dengtą pakuotę. Kiekviena pakuotė užpildoma naudojant naujausią deguonies išstumimo azotu technologiją, kuri leidžia išvengti užkrato pakuojant. Užpildymo procesas vyksta žemoje temperatūroje, todėl alus išlaiko daugiau aromato ir skoninių savybių lyginant su karšto užpildymo technologiją į skardines.

    Pasigaminsite 10 L alaus.

    ABV (Alkoholio) - 7.8%

    IBU (Kartumas) - 18-24

    Rekomenduojama fermentacijos temperatūra - 20-25 C.

    Papildomai reikės 0.5 kg gliukozės.