Prekių katalogas

  • Iš pradžių juntamas švelnus salyklo saldumas su skrudintu sausainiu, riešutiniu salyklo skoniu, po kurio seka apelsinų ir kriaušių vaisiškumas bei atpalaiduojanti aštroka apelsinų žievelė.

     

    GAMINIMO INSTRUKCIJA LIETUVIŲ KALBA.



    Į rinkinį įeina apyniuotas skystas salyklo ekstraktas ir mielės.

    Šis alaus rinkinys supakuotas į naujausios technologijos, tvirtą, folija dengtą pakuotę. Kiekviena pakuotė užpildoma naudojant naujausią deguonies išstumimo azotu technologiją, kuri leidžia išvengti užkrato pakuojant. Užpildymo procesas vyksta žemoje temperatūroje, todėl alus išlaiko daugiau aromato ir skoninių savybių lyginant su karšto užpildymo technologiją į skardines.

    Pasigaminsite 10 L alaus.

    ABV (Alkoholio) - apie 9%

    IBU (Kartumas) - 22-28

    Rekomenduojama fermentacijos temperatūra - 20-28 C.

    Papildomai reikės 0.5 kg gliukozės.