Alfa Amylazė, fermentas 12 g
3.50 €Šią prekę turime sandėlyje.-
Fermentas alfa-amilazė yra bakterinės kilmės, miltelių pavidalo alfa-amilazės fermentas, skirtas suskaidyti (arba suskystinti) želatinizuotą krakmolą, kad susidarytų trumpų grandinių dekstrinai ir paprasti cukrūs prieš apcukrinimą naudojant gliukoamilaze ir fermentaciją mielėmis.
Naudojimo rekomendacija:
Užvirinkit jūsų krakmolo masę ir pavirinkit ant silpnos ugnies 30 min. Tada palaukite kol atvės iki 80 C ar kiek žemiau. Pridėkite šį fermentą ir gerai išmaišykite. Tada išlaikydami temperatūrą ties 65-80 C palaukite 60 min.
Pakanka apdoroti iki 7,5 kg suskystinto krakmolo, kurio fermentacijos tūris yra iki 25 l.Paslaugos teikimo sąlygos:
- Prekės pristatomos nurodytu adresu per 1-3 d. d. nuo užsakymo patvirtinimo;
- Prekių pristatymas vykdomas darbo dienomis (I-V), 08:00 – 18:00 val.;
- Dieną prieš prekės pristatymą informuojama sms žinute apie prekės išsiuntimą, statuso pasikeitimą;
- Pristatymo dieną apie siuntos pristatymo laiką 1 val. tikslumu informuojama SMS žinute;
- Pristatymo kaina priklauso nuo prekės svorio.
Išbandei? Būk pirmas ir įvertink - padėk kitiems apsispręsti.Rašyti atsiliepimą
