Jūsų krepšelis yra tuščias
Paskambink! +370 638 28242
Šiuo metu lankosi 546 svečiai(-ių) ir 2 nariai(-ių)
Viršutinės fermentacijos mielės, subalansuotos daugybei įpatingų elių gamybai.
Viršutinės fermentacijos mielės, subalansuotos daugybei įpatingų elių gamybai. Vykstant fermentacijai mielės pasižymi neutrališkumu, padedančiu atskleisti pilną salyklų, bei apynių charakterį kiekvienam alui.
Puikiai tiks "Indian pale ale", "Porter", "Russian Imperial stout" ir kitiems įpatingiems alums.
Atenuacija – aukšta.
Flokuliacija – labai aukšta.
Naudojimas: turinį tolygiai išbarstykite misos paviršiuje (maks. 23 l). Geriausia fermentuoti 16-22 laipsnių temperatūroje.
Saugojimas: laikyti šaldytuve.
Galiojimas nurodytas ant pakuotės.