0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

PDFSpausdintiEl.paštas
LALVIN ICV/D47, sausos mielės, 5 g

„Lalvin ICV D47 ™“, profilis pasižymi stipresniu aromatu ir skoniu.

Vieneto kaina (vnt.): 1,24 € 1,90 €
Aprašymas

Juslinis vynų, pagamintų naudojant „Lalvin ICV D47 ™“, profilis pasižymi stipresniu aromatu ir skoniu. Tai iš dalies galima sieti su dideliu β-gliukozidazės aktyvumu. Tai leidžia išreikšti gerą terpenų kiekį, įskaitant citronelolį, nerolį ir geraniolį. Dėl fermentacijos metu į misą išsiskiriančių polisacharidų šios mielės prisideda prie pilnesnio, minkšto gomurio pojūčio, turinčio gerą tankį. Šis procesas taip pat gali padidinti aromatinių junginių stabilumą. Labai rekomenduojama gaminti aukščiausios kokybės statinėse fermentuotą „Chardonnay“. Palikus ant nuosėdų, atsiranda aštrių, atogrąžų, citrusinių vaisių natų ir sakoma, kad vynas yra šilkinis.

• Rekomenduojama baltojo, rožinio ir raudonojo vyno gamybai. Labai rekomenduojama fermentuoti statinėse.
• Didelis dominavimas misoje, kurioje yra daug laukinių Saccharomyces cerevisiae padermių
• Pageidautina fermentacijos temperatūra: 15–30 ° C (59–86 ° F). Fermentaciją rekomenduojama pradėti esant 17 ° C (62 ° F) ar aukštesnei temperatūrai. Šios mielės yra jautrios žemai temperatūrai <15 ° C (59 ° F) skaidrintose sultyse.
• Alkoholio toleravimas 15% v/v
• Mažas santykinis azoto poreikis (kontroliuojamomis laboratorijos sąlygomis)
• Trumpa fermentacijos pradžios fazė ir vidutinis fermentacijos stiprumas.
• Labai maža H2S gamyba esant žemoms YAN sąlygoms.
• Mažai vidutinė SO2 gamyba
• Labai suderinamas su malolaktinėmis bakterijomis
• Aktyvus konkurencinis veiksnys
• Mažas putų gamintojas.

Saccharomyces cerevisiae cerevisiae
5 g pakuotė
dozė 5 g užteks 20 l.

KAIP NAUDOTI:

1. Rehidruokite mieles 10 kartų didesniame vandens kiekyje (temperatūra nuo 35 ° iki 40 ° C).
2. Švelniai maišykite, kad ištirptų, ir palaukite 20 minučių.
3. Įpilkite į misą. Temperatūros skirtumas tarp misos ir rehidratacijos terpės niekada neturėtų būti didesnis nei 10 °C.
4. Bendra rehidratacijos trukmė neturi viršyti 45 minučių.
5. Visada rehidratuokite mieles švariame inde.
6. Nepatartina rehidruoti misoje.

Neseniai peržiūrėta

LALVIN ICV/D47, sausos mielės, 5 g
-35%