0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

PDFSpausdintiEl.paštas
Vokiškas "Kölsch" stiliaus alus - iš salyklo ekstrakto +

Tradicinis vokiškas "Kölsch" stiliaus alus.

Vieneto kaina (vnt.): 29,66 € 32,95 €
Aprašymas

Tradicinis vokiškas "Kölsch" stiliaus alus. Šviesus, lengvo kartumo, puikiai malšinantis troškulį alus. Puikiai tiks atsigaivinti karštą vasaros dieną!


Su šiuo rinkiniu Jūs pasigaminsite 23 litrus alaus.


Pradinis tankis (OG) – 1.050-1.055

Galutinis tankis (FG) – 1.012-1.015

Alkoholio koncentracija apie 5%

Spalva apie 15 EBC

Kartumas apie 20 IBU

Fermentacijos laikas apie 1-2 sav., brandinimo laikas iki 2-3 sav.


Rinkinį sudaro:


fermentuojamos medžiagos:

1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus“ (60 min. virimo);

1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus Kvietinis“ (60 min. virimo);

1 kg "Best Vienna" salyklas (traiškytas, mirkyti prieš virimą);

0,1 kg "Best Rūgštinis“ (traiškytas, mirkyti prieš virimą);


Apyniai:

40 g „Spalt Select“ apynių (60 min. virimo);

20 g "Mittlefruh" (5min. virimo);


Įvairūs:

medžiaginis maišelis grūdų mirkymui – 1 vnt.


Mielės:

sausos alaus mielės LalBrew® Nottingham 11g – 1 vnt.


Pastabos:

Rekomenduojama fermentacijos temperatūra 14-17 C. Neturint fermentacijos kontrolės, fermentaciją galima atlikti ir kambario temperatūroje. Taip pat rekomenduojama (bet nebūtina) po supilstymo į butelius ar statines brandinti alų 0-4 C temperatūroje bent 5 savaites.



Bendro pobūdžio instrukcija, kaip išsivirti alaus naudojant misos ekstraktą.

traiškytas

Neseniai peržiūrėta