0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

PDFSpausdintiEl.paštas
Tannivin® Galleol, 500 g

Itin grynas "gallnut" taninas gėrimų paruošimui. Pagalbinė perdirbimo priemonė, skirta vyno, įvairių gėrimų bei maisto gamybai.

Vieneto kaina (vnt.): 29,90 €
Aprašymas

Itin grynas "gallnut" taninas gėrimų paruošimui. Pagalbinė perdirbimo priemonė, skirta vyno, įvairių gėrimų bei maisto gamybai.
Jis ypač tinkamas vaisių sulčių, vynų, alaus misos skaidrinimui ir stabilizavimui.
Tannivin® Galléol galima dėti į misą, jauną vyną ir vyną, siekiant pagerinti struktūrą ir sumažinti oksidaciją.

Dozavimas:

Alaus gamyboje (teigiamai įtakoja skaidrumą, apsaugo nuo oksidacijos, prailgina alaus galiojimo laiką): salinimo procese 7 g/100 l mentalo, įmaišyti į salinimui skirtą vandenį. Taip pat rekomenduojama naudoti ir misos virimo eigoje 4 g/100 l misos. Sudėti maks. 5 min. iki virimo pabaigos arba iki protafloc ar airiškos kerpenos naudojimo.

Vyno gamyboje: skaidrinimui ir stabilizavimui 2-15 g/100 l. Skonio paryškinimui ir apsaugai nuo oksidacijos: misoje 2-20 g/100 l, jaunam vyne/vyne 1-10 g/100 l.

Sultyse: skaidrinimui ir stabilizavimui 2-8 g/100 l.

Naudojimas:

Tannivin® Galléol yra gelsvi milteliai. Prieš naudojimą ištirpinkite šiltame 40 °C vandenyje. Rekomenduojama naudoti maždaug 5% tirpalą. Paruoštas tirpalas yra skaidrus ir šiek tiek gelsvas.

Pirkėjų atsiliepimai
Pirkėjų atsiliepimai:

Ši prekė dar neturi atsiliepimų.
Prieš rašydami atsiliepimą turite prisijungti.

Prisijungti

Neseniai peržiūrėta

Tannivin® Galleol, 500 g
Nauja