Dėmesio! Ši prekė geriausia iki: 2025-02-14.
Seimui priėmus atitinkamas pataisas, dėl maisto produktų pardavimo, kuris pasibaigus minimaliam tinkamo vartojimo terminui vis dar yra saugus ir tinkamas vartoti, gali būti parduotas.
Specialiai suderintas produktas stabilizuoti vyną po fermentacijos. Sudėtyje yra kalio metabisulfito, kalio sorbato ir askorbo rūgšties sumaišytų idealiomis proporcijomis. Paprastas naudoti (nebereikia atskirai sverti skirtingų medžiagų). Jis ne tik užkertą kelią fermentacijai atsinaujinti butelyje, tačiau taip pat suteikia apsaugą nuo oksidacijos ir pelėsių. Produktas gali šiek tiek pakeisti spalvą laikymo metu ir sušokti į granules, bet tai nesumažina jo veiksmingumo.
Dozavimas: 5 g/10 litrų vyno, reikia ištirpinti nedideliame kiekyje skysčio ir gerai sumaišyti su vynu.