0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

PDFSpausdintiEl.paštas
SS Distiller's fermentas gliukoamilazė, 12 g

Gliukoamilazės fermentas, išgautas iš grybų, skirtas "karpyti" dekstrinų grandines įvairiose krakmolo terpėse, kad gauti lengvai fermentuojamus cukrus.

Vieneto kaina (vnt.): 2,20 €
Aprašymas

Gliukoamilazės fermentas, išgautas iš grybų, skirtas "karpyti" dekstrinų grandines įvairiose krakmolo terpėse, kad gauti lengvai fermentuojamus cukrus. Gliukoamilazė naudojama arba po salinimo, arba dedama kartu su mielėmis, kad fermentacijos metu vyktų sacharifikacija.

Rekomendacijos naudojimui: pridėti šį fermentą į skystą krakmolo masę arba salyklo mentalą, kai temperatūra nukrinta žemiau 65 C. Gerai išmaišyti, uždengti (arba nuolat palaikyti 50-60 C temp.) ir palikti 1 val. pastovėti prieš ataušinant iki fermentacijai reikiamos temp.
Kitas galimas naudojimo būdas - įdėti į mentalą/misą kartu su mielėmis ir fermentuoti optimalioje 30-35 C temp.

Šio kiekio užtenka 10 kg skysto krakmolo (grūdai, bulvės ir pan.), arba 25 L fermentacijos talpai.

Veikimo temperatūra 30-65 C (optimali 50-60 C)

Neseniai peržiūrėta