Dėmesio! Ši prekė geriausia iki: 2025-01-31.
Seimui priėmus atitinkamas pataisas, dėl maisto produktų pardavimo, kuris pasibaigus minimaliam tinkamo vartojimo terminui vis dar yra saugus ir tinkamas vartoti, gali būti parduotas.
Perkant vieną pakuotę, antrą pridedame dovanų.
Viršutinės fermentacijos mielės rekomenduojamos darant belgišką Saison tipo alų, pasižymintį aukšta atenuacija. Šios mielės suteikia vaisinį aromatą su prieskonių atspalviais (pvz. gvazdikėliai).
Sedimentacija: žema
Atenuacija: aukšta
Fermentacijos temperatūra – 18 - 28°C.
Dozavimas:
Pirminės fermentacijos metu 5-8 g/10 L.
Antrinės fermentacijos metu brandinimui buteliuose 2,5-5 g/100 L