„WildBrew ™ Philly Sour“ yra unikali Lachancea mielių rūšis, kurią iš gamtos atrinko Filadelfijos mokslų universitetas. „WildBrew ™ Philly Sour“ gamina nedidelį kiekį pieno rūgšties kartu su alkoholiu vienoje paprastoje fermentacijos stadijoje. Šios pirmosios „WildBrew ™“ serijos mielės yra puikus pasirinkimas naujoviškam, lengvai vartojamam rūgščiam alui su gaivinančiu rūgštingumu ir kaulavaisių natomis.
„WildBrew ™ Philly Sour“ pasižymi aukšta atenuacija, stipria flokuliacija ir gera puta aluje, yra idealios mielės tradiciniams stiliams, tokiems kaip „Berliner Weiss“, „Gose“, „American Lambic Style“, „American Wild Ales“, o jo atsparumas apyniams daro jį idealų „Sour IPA“ alui.
* flokuliacija: aukšta
* alkoholio tolerancija: 9% ABV
* fermentacijos temperatūra: 20 - 25 ° C
* dozė: 1 g/l
Fermentacija, kuri gali būti baigta per 10 dienų.
Aromatas ir skonis: rūgštus, raudonas obuolys ir kaulavaisiai, juntamas persikas.
Galiojimas nurodytas ant pakuotės.
Sudėtis: mielės, emulsiklis (E491).