Jūsų krepšelis yra tuščias
Krepšelis tuščias - PAPILDOM?
Paskambink! +370 638 28242
Paskambink! +370 638 28242
Jūsų krepšelis yra tuščias
Šiuo metu lankosi 216 svečiai(-ių) ir 5 nariai(-ių)
Šios mielės ypač tinka raudono, aromatingo vyno turinčio didesnį kiekį esterių ir sočiųjų rūgščių gamybai
Lot. k. Saccharomyces Cerevisiae var. Cerevisiae.
Šios mielės ypač tinka raudono, aromatingo vyno turinčio didesnį kiekį esterių ir sočiųjų rūgščių gamybai. Dažnai naudojamos "Cabernet Sauvignon", "Pinot Noir" ir "Merlot". Greitai startuoja. Turi savyje "žudantį" faktorių padedantį neutralizuoti laukines mieles. Alkoholio tolerancija iki 15%. Platus temperatūros veikimo spektras - nuo 12 iki 35 °C.
Dozavimas: 2-3 g/10 litrų.
Kilmės šalis Belgija. Galiojimo laikas ant pakuotės.