Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).
Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Suteikite savo alui ar vynui brandinimo ąžuolo statinėje kokybinius privalumus! Ąžuolo drožlės paruoštos laikantis aukščiausių standartų.
Amerikietiško ąžuolo drožlės suteiks gėrimui subtilų vanilės aromatą ir skonį. Stipraus skrudinimo drožlės pridės dar ir riešutinio bei keptinio charakterio jūsų vynui ar alui, dažniausiai naudojamos stipresniems ir pilnesnio skonio gėrimams.
Dozavimas: 5-30 g/10 l vyno ar alaus. Laikas – nuo keletos dienų iki 3 mėnesių.