Šios elio mielės pasižymi aukšta flokuliacija (geru nusėdimu), sąlyginai gera atenuacija. Gamina mažai esterių bei vaisinių prieskonių, dažniausiai apibūdinamos kaip neutralios elio mielės, išryškinančios salyklo ir apynių skonį.
Rekomenduojama fermentacijos temp. 14-21 laipsnių C. Toleruoja ir žemesnes, apie 12 laipsnių C temperatūras, todėl su jomis galima fermentuoti lagerio tipo alų. Gana aukštos alkoholio tolerancijos.
11 g pakuotė
Galiojimas nurodytas ant pakuotės.
Sudėtis: mielės, emulsiklis (E491).
Pirkėjų atsiliepimai
Pirkėjų atsiliepimai:
Svajūnas (Sekmadienis, 2015-03-22)
Įvertinimas:
Labai kaprizingos mieles,beveik visada reikalingas starteris.....
Romuald (Antradienis, 2013-01-15)
Įvertinimas:
Puikios mieles. Neturi salutiniu prieskoniu. Labai gerai ir tankiai nuseda.