Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).
Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Tai viršutinės fermentacijos mielės, specialiai atrinktos gaminti daugeliui belgiškų alų. Taip pat puikiai tiks stipriems alums kaip ( Dubbel ar Trippel) .
Rekomenduojama fermentacijos temperatūra – 17-23 laipsniai C.
Alkoholio tolerancija iki 14% ABV.
Flokuliacija (nusėdimas): vidutinė-aukšta
11 g pakuotė
Galiojimas nurodytas ant pakuotės.
Sudėtis: mielės, emulsiklis (E491).
Gamintojas: Lallemand Gmbh, Austrija.
Platintojas: UAB "Savas Alus", Antakalnio g. 83-1A.