Jūsų krepšelis yra tuščias
Krepšelis tuščias - PAPILDOM?
Paskambink! +370 638 28242
Paskambink! +370 638 28242
Jūsų krepšelis yra tuščias
Šiuo metu lankosi 1563 svečiai(-ių) ir 1 narys
Prancūziško saisono mielės, puikiai tiksiančios kaimiško alaus gamybai.
Prancūziško saisono mielės. Tai išskirtinai aukštos atenuacijos viršuninės fermentacijos elio mielės. Šios mielės naudojamos gaminant aštrumo ir vaisiškumo turinčius alus. Puikiai tinka naminio alaus fermentacijai.
Tinka gaminti saisonams, bei kaimiško stiliaus alums iki 14% ABV.
Atenuacija – labai aukšta.
Flokuliacija – vidutinė.
Naudojimas: turinį tolygiai išbarstykite misos paviršiuje (maks. 23 l). Geriausia fermentuoti 26-32 laipsnių temperatūroje.
Saugojimas: laikyti šaldytuve.